Kapható! Ágnes Golenya Purisaca izgalmas trilógiája

Az Aranyasszony Útja, Az Aranykapu, A Perui Papnő c. trilógia ITT a Belső Barlangban!

Golenya Ágnes  trilógiájának mindhárom kötete személyesen átvehető illetve kérésre futárszolgálattal 24  órán belül elküldjük, illetve postán feladjuk.

A 3 könyv ára: 10500 Ft
csomagként utánvéttel 12.560 Ft,
futárszolgálattal  11700 Ft
ajánlottan feladva, utalással: 11700 Ft

további információ, megrendelés :06-70-391-9331, Zsuzsinál

 

Egy kis ízelítő a könyvekből

Aranyasszony útja

Mi köze lehet egymáshoz egy titokzatos dél-amerikai barlangrendszernek és egy pánikbeteg budai szépasszony útkeresésének?

Éva úgy érzi, megfullad az ürességben, amiben él. Miután férje a délelőtti géppel Buenos Aires-be utazik, kapja magát, bedobálja holmiját egy bőröndbe, beül Audijába és elviharzik vidéki szülővárosába, ahol egy őrült éjszaka eddig elfojtott érzelmeket hoz felszínre benne elementáris erővel. Éva kitör aranykalitkájából. Múltját, elveszett ambícióit kutatva meglátogatja halott anyja barátnőjét, akihez akkor érkezik néhány napra a fantasztikusan jóképű argentin régész-történész unokafivér, Paolo. Lesz felkavaró szerelem, dél-amerikai kalandtúra, ősmagyar történelem-kutatás, gyilkosság és túlélés.

Éva gyakorlatilag végigjárja az ősi beavatási lépcsőfokokat a testi-lelki-szellemi felébredéseken át, s jut el a fizikai beteljesedéstől a spirituális kiteljesedésig, Magyarországtól Peruig. A kalandos dél-amerikai út során feltárul egy ember izgalmas és megrázó belső utazása önmaga végső valójához. Kinyílik egy kapu, mely az ősi bölcsességek, rejtélyes legendák és misztikus tanítások világába vezeti az Olvasót.

Igazán olvasmányos formában érkezik hozzánk a komoly történelmi, teológiai, erkölcsi és spirituális üzenet: a világ nem olyan, mint amilyennek tűnik. És egyébként is itt az ideje, hogy az ember kitörjön önmaga leszűkített kereteiből és felnőjön azzá, akit az Isten állítólag saját hasonlatosságára teremtett.

Világosan megfogalmazott dilemma és feltett kérdés a regényeimben: mi a különbség a lét és a sors között? Élhet-e az ember igazi sorsot Isten nélkül? Egyáltalán, akarja-e a modern ember a küzdelmes, nehéz, betegséggel, halállal járó sorsot? Nem épp a sors ellen küzdünk ma orvosilag és társadalmilag egyaránt? Mi történik, ha kirekesztjük magunkból az isteni dimenziót, ami a ”régieknek” még oly magától értetődő volt? Teljes lény-e az ember a „beszűkült” téridőben? A kényelemszerető modern ember ma már inkább létet akar: túlélni minél könnyebben az életet. Ne legyen betegség, nehézség, küzdelem. Éva mégis ettől a léttől fulladozik. Megértjük-e őt? Jól tette-e, hogy nem elégedett meg sorsa helyett a létével?

VALAMITŐL, ELŐBB VAGY UTÓBB, MINDENKI FELÉBRED. A SZELLEMI ÉBREDÉS FONÁKJA A FIZIKAI ÉBREDÉSNEK: EGY ISMERETLEN, SOKSZOR FÉLELMETESNEK TŰNŐ VILÁGBAN TALÁLJUK MAGUNKAT. INNEN VAGY VISSZAALSZUNK… VAGY ÉBREN MARADUNK ÉS ELKEZDŐDIK A VALÓDI UTUNK, ÉLETÜNK.
AZ ELSŐ REAKCIÓ SOKSZOR A PÁNIK, EZÉRT SZERETNÉNK VISSZAMENEKÜLNI A MEGSZOKOTT KÁPRÁZATUNKBA. RÁADÁSUL AZ ISMERETLEN UTAZÁS IS FÉLELMETES, LEGJOBB LENNE VISSZAFORDULNI. DE HA MÉGIS KI MERJÜK NYITNI A SZEMÜNKET, AZT LÁTJUK:
A VILÁG NEM OLYAN, MINT AMILYENNEK LEFESTETTÉK NEKÜNK! NEM OLYAN, MINT AMILYENNEK A TANKÖNYVEK TANÍTJÁK.

ÉVÁNAK A RÉGÉSZ PAOLO EGY MERŐBEN ISMERETLEN TÖRTÉNELEM MA IS KÉZZELFOGHATÓ BIZONYÍTÉKAIT MUTATJA MEG, AMITŐL KINYÍLIK A SZEME.
AZTÁN MÁR ÖNMAGÁRA IS MÁSKÉPP NÉZ. KALANDOS DÉL-AMERIKAI UTAZÁSA SORÁN TALÁLKOZIK Z IGAZI, EDDIG BEFALAZOTT ÖNMAGÁVAL.
MÁSODIK FELISMERÉSE: AZ EMBER SEM OLYAN, AHOGY AZT A VILÁG SUGALLJA. Ő SEM OLYAN, AMILYENNEK SAJÁT MAGÁT HITTE! NEKI SORSA, FELADATA VAN EBBEN AZ ÉLETBEN!
EZT A FELADATOT TALÁLJA MEG ÉS VÁLLAJA EL A 2. KÖNYVBEN, AZ ARANYKAPUBAN.

Ára: 3500 Ft

Az Aranykapu

A 3. évezred embere fantasztikus technikával próbálja az életet egyre kényelmesebbé tenni. A nehézségeket, betegségeket, a Sors kiszámíthatatlanságát mesterséges beavatkozásokkal akarjuk kiiktatni. Mekkora árat kell vajon fizetnünk a látszólagos jól-létünkért? A legendák szerint már több civilizáció elbukott azon az úton, amire mi is ráléptünk.

Az Aranyasszony útja folytatódik Peruban…
A történet alapja valóságos. A magyar származású Móricz János a hatvanas években egy barlangrendszerre bukkant Dél-Amerikában. Az őslakosok szerint egy kataklizma túlélői itt rejtették el ősi civilizációjuk üzenetét a mai ember számára egy kristálykorongba kódolva. Ám ezt nem akárki nyithatja fel: csak akinek energiarezgése képes a dekódoló rendszert aktiválni.

Ezt a kristálykorongot keresik a főhősök, Éva, Theo és Nantu, hogy megismerhesse az emberiség az életmentő üzenetet. Eközben az olvasó velük együtt ősi szimbólumokat fejthet meg; kiderül, hogy az egyiptomi, mezopotámiai és dél-amerikai kultúrák között feltűnő hasonlóság van; megtudja, hogy mit kerestek a magyar pálos szerzetesek Dél-Amerikában; hogy kik a mágusok és mi közük a magyaroknak hozzájuk. Ja, és hogy hová tűnt Isten női fele…
Kinek science fiction, kinek valóság: a lényeg, a könyv egyszerre tárja az olvasó elé átélhető módon a legmodernebb kvantumfizikai ismereteket és az ősi, misztikus bölcsességeket. Csakhogy napjainkban ez a kettő sokkal közelebb került egymáshoz, mint hinnénk, ami már önmagában is meghökkentő és mélyen elgondolkodtató lesz.
MINT BEAVATÁSI ÚT, A KÖVETKEZŐ SZINTEN, FELISMERÉSKÉNT ÉVA RÁÉBRED: EGYÉNI SORSA VAN, FELADATA, MELY KOZMIKUS LÉPTÉKŰ (MINT MINDANNYIUNKÉ). HA EZT FELVÁLLAJA, ISTEN MINDEN LEHETSÉGES MÓDON TÁMOGATJA. ENNEK TERMÉSZETESEN -EMBERI ÉSSZEL GONDOLKODVA – ÁRA VAN. EZT AZ EGÓ, A PILLANATNYI ÉLETÜNKHÖZ KÖTÖTT FÖLDI RÉSZÜNK NEM KÉPES VÉGHEZVINNI. EHHEZ TELJESEN ÁT KELL ADNUNK, FEL KELL AJÁNLAUNK ÉLETÜNKET, MELY E PILLANATTÓL KEZDVE MISSZIÓ, KÜLDETÉS. “CSERÉBE” ELTÖRÖLTETIK MINDEN “BŰNÜNK”, FELSZABADULUNK A KARMA KÉNYSZERÍTŐ RENDJE ALÓL.

SZABADDÁ VÁLTUNK!

ÁTLÉPÜNK AZ ARANYKAPUN, MELYEN TÚL MÁR EGY MERŐBEN MÁSIK VILÁG “POLGÁRAIVÁ” VÁLUNK.

AZ ARANYKAPUN TÚL MÁR SZEMÉLYES KAPCSOLATBAN ÉLÜNK ISTENNEL. ÍGY KÖVETKEZŐ FELISMERÉSKÉNT RÁDÖBBENHETÜNK: ISTEN SEM OLYAN, MINT AMILYENNEK AZ EGYHÁZAK, VALLÁSOK TANÍTJÁK!

Ára: 3.500 HUF

 

A Perui Papnő

Mindenki Szent, aki Istennel éli életét. Mindenki pap és papnő, aki Istenhez mutatja az utat.” (Agnes Golenya Purisaca)

Történetünk Peru csodálatos tájain folytatódik…
A 3. évezred tálcán kínálja az emberiségnek az „örök élet titkát”: egy szívbe ültethető implantátumot, mely hosszú, boldog életet kínál. Éváék át akarják adni mindenáron a Kristálykönyvtár Üzenetét, hogy rádöbbentsék az embereket a manipuláció veszélyeire. Az implantátum-lobbi semmitől sem riad vissza, hogy Évát elhallgattassák. Küzdelme mélypontján, teljes ráhagyatkozásban látja meg, hogy Isten egészen más, mint amit a vallások és egyházak tanítanak. Milyen kozmikus erőket zárnak el az emberektől. Kik és miért vetítenek elénk hazug világképet? Aranyasszonyi útja végén Éva rálel az eredendő isteni Emberre. Fellibben előtte a fátyol a Valóságról, és felismeri az egyetlen – igencsak meglepő – megoldást kibillent világunk helyreállítására. Hogyan változtatható meg az élet a Föld nevű bolygón? Ezt fedi fel nekünk a régmúlt civilizációk Papnője.
„Tudni, hogy Isten szeret, avagy Isten szeretetében élni – hatalmas különbség! Ma tudáskereskedelem folyik, a beavatásokra reklámmal toborozzák az adeptust! És? Közelebb kerültünk Istenhez? Lucifer gyártja a másolatokat, ez a dolga. Hogy ne tudd megkülönböztetni a másolattól a valódit, az illúziók világától az Életet. Vele nem versenyezhetünk az elme porondján. A csatát a szívben nyerhetjük meg, mely számára idegen terep. Szívbéli átalakulás nélkül a tudás egyre nagyobb salakká válik. Ez a mennyei alkímia titka.”

Ára: 3.500 Ft