Mi kell a nőnek? (klub)

egy kedves mosoly

egy kedves mosoly

Egy igazán felszabadult klubba invitálunk, ahol mindenféle női dolgokról esik majd szó. Gyere, pletykálkodjunk, cseverésszünk jóízűen!

Várlak szeretettel:
Botka Zsuzsa

Ki ne látta volna Mel Gibson főszereplésével a MI kell a Nőnek c. nagyon vidám, vicces hangulatú, figyelemreméltó, de felettébb tanulságos filmet? Szerintem zseniális lenne ha megértenénk egymást, hogy mire lenne szükségünk?
De lépjünk tovább! Honnan tudja, tudná egy Férfi MI KELL A NŐNEK? valószínű, amit otthonról anyukától hozott, amit a partnerkapcsolatain keresztül élt meg. Tehát saját tapasztalatai és szűkebb, szélesebb látókörűsége, befogadóképessége, netán MI NŐK jó kis elvárásaink szerinti megfelelés fogja vezetni.
Hogyan érhetnénk el azt , hogy amire vágyunk azt megkapjuk? Mindegy hogy egy ajándék, egy program vagy egy jó érzésre gondolok.

Kérdés: EGYÉBKÉNT TUDJUK HOGY MIRE VÁGYUNK VALÓJÁBAN?
Mi az amit pótolni akarunk vagy csak egyszerűen magunknak nem vagyunk képesek megadni? Az érzelmi tankjainkat feltölteni? mindazt a pozitív élményt amitől “jól” érezzük, “Boldognak” érezzük magunkat?
mit tudunk magunknak adni hogy érzelmi szintünk telített legyen? ..hát erről szeretnénk Veled, Veletek beszélgetni. ezen túl pedig megvalósítani mindezeket a kívánságokat.

  • egy jó kis csajos buli? szervezünk
  • egy jó kis edzés? ott leszünk
  • egy kis női  traccsparti? mond el!
  • egy jó hangulatú vacsora? megszervezzük.
  • öltözködnél? nem tudod hogyan? felpróbálhatod, megmondjuk!

Ami viszont a legfontosabb és ez mozgatja a NŐ és FÉRFI energiákat, hogy mi kell a nőnek a férfitól és fordítva mi kell a férfinak a nőtől? Ezt fogjuk majd jól körbejárni, de nem csak szavakkal, tettekkel is. Mert valljuk meg magunknak, sokszor szidjuk kritizáljuk, de mindinkább hőn áhitjuk a Férfit. ha van kapcsolatunk, hogy jobb legyen, ha nincs, hogy legyen. Abban leszünk egymás segítségére, hogy ezt mind jobban tegyük. ezért fogunk csak nőknek nőkről való beszélgetéseket tartani, de vannak meghívott férfi barátaink akik a Nők lelkét kutatják, hogy megismerjék, de tanácsot is szívesen adnak, hogy mit szeretnének tőlünk, hogy minél jobban Hódolhassanak az Imádott Nőnek?

Az első találkozóra a belépés minden NŐ kelléke: a szoknya kedves Nő társaim!

Tegyük meg az első lépéseket a valódi nővé válás útján egy nagyon egyszerű lépéssel. (ha még soha nem hordtál szoknyát akkor itt az ideje, hogy megérezd ennek a csodálatos darabnak a nőkre ható energiáját.) Természetesen várom minden nő gondolatát, ötletét a témával kapcsolatban. Fogunk táncolni, bulizni, együtt szépülni, fogyni, öltözködésben tanácsot kapni és egyéb izgalmasabbnál izgalmasabb dolgokkal foglalkozni:
Légy Te is ennek a csapatnak aktív részese!
Női Áldással

 

kövess a Facebookon!

Botkazuzu