Rólunk

„A hely, hol lelked otthonra lel”
-“Ezzel a szlogennel találkoztam 2005 nyarán egy weboldalon. A barátnőm hívta fel a figyelmemet a Belső Barlang Életmód központra.
Épp komoly életbeli kérdések foglalkoztattak, amikor egy baráti beszélgetés kapcsán felmerült a Belső Barlang neve.
Régóta foglalkoztató kérdéseimre eddig sehol nem kaptam meg a választ, ezért kíváncsisággal telve felkerestem a helyet.
Rendkívül hangulatos, családias helyen, szembeötlően barátságos emberek fogadtak.”- hallottam egy régi vendégemtől.

2004 szeptember 9-én nyílt meg a Barlang, pontos idő szerint 2004.09.09. 18 órakor, Budapest IX. kerületében ! Immár 8. éve.
A Barlang valóban olyan, mint egy barlang, az első szoba a zöld mandala szoba, kiscsoportos előadásokra és foglalkozásokra alkalmas, míg a második a masszázsoknak ad helyet. A harmadik, legnagyobb napnarancs terem pedig az előadások, tanfolyamok, mozgások, táncok megtartására alkalmas.

A szolgáltatások a mozgásoktól kezdve ( jóga, chi-kung, taichi, zumba, pilates, melyek a fizikai, érzelmi és szellemi fejlődésben egyaránt segítenek. Masszázsok, melynek különböző fajtáival találkozhatsz ha megnézed a web oldalon…
Egészen az auralátó tanfolyamok, férfi-női párkapcsolati tréningek, csodakurzus, koncertek és hangfürdők.
Volt már több kiállítás is: mandala és lélekrajz.
Tábor nomád körülmények között.

Évek óta rengeteg külső rendezvényen jelenik meg a masszőr csapat, immár 4. éve a Balatonon is a teljes nyári időszakra kitelepülünk.

-“Ma már nem hiszek a véletlenekben, persze akkor pont egy olyan könyv akadt a kezembe, amely gyökeresen megváltoztatta az addigi életemet. Akkoriban egyoldalú párkapcsolatban éltem, melyben nem éreztem magam jól. A könyvet szinte egy ültőmbe elolvastam és hatására szempillantás alatt megváltozott az életem. Úgy döntöttem többet érdemlek az élettől, és felszámoltam kilátástalan kapcsolatomat.
Itt a Barlangban ismerkedtem meg egy kedves énekes lánnyal, aki mantra dalaival segített megteremteni új kapcsolatomat.
Hiszem, hogy életeseményeim, a benső kisugárzásom eredménye.
A BB.-ben ismertem meg jelenlegi páromat is, akivel kölcsönösen támogatjuk egymást az „útunkon”. Ez fantasztikus érzés.

Mivel előnyben részesítem az alternatív gyógymódokat, és természetesen a megelőzést is, érdeklődésem ez irányú. E miatt rengeteg csodálatos emberrel kerültem kapcsolatba az évek alatt.

“Egyik fő tevékenységünk a masszázs”, ami egyben életcélom is. –  
Magam is több masszázs fajtát tanultam, pl: Ma-uri, Shiatsu, Yumeiho.
Szeretném ha minden családban legalább egy ember megtanulna masszírozni, hogy a családtagokat szeretettel kényeztesse és a betegségeket megelőzze. Ez minden szempontból jó, mindenkinek. A mostani világunkban az érintés nem természetes dolog, de lényeges eszköze a szeretet kimutatásának, ezért mindenképp fontos a párkapcsolatokban, hat az egészségi állapotra, a családtagok harmonikus kapcsolatára.
Szeretném, ha mindenki megtapasztalhatná az érintés ezen, jótékony hatását, ezért külön örülök annak, hogy a Belső Barlang, különböző masszázstanfolyamokkal segít ebben.”

szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt
Botka Zsuzsi és a barlang Csapata

 

Vélemények rólunk